Referendum Octombrie 2018
Cel mai mare pericol pentru societatea românească în 2018...
Prezență: sub 15 procente în prima zi, posibil undeva sub 10 chiar, dar duminică va urca spre 40-45. Oricum nu se monitorizează, așa că realitatea și ce vor spune rezultatele vor fi în două planuri diferite.
Rezultat final: minim 85 procente voturi pentru, dar nu m-ar mira să fie chiar pe la 90-95. In 1946 bolșevicii au furat alegerile cu doar 70 de procente, dar mai evoluează omul...

Urmări: Poate nu RoExit, cel puțin pe termen mediu, dar nimic bun. Un subiect de discuții fără rost și polarizare inutilă a societății în timp ce dezastrul economic va continua. Presimt un circ prelungit cu Udrea și ignorarea abuzurilor din 10 August, a situației economice, ca și a tot ceea ce contează cu adevărat în rest, desigur.

Ca o mică încheiere: cornul și laptele nu au fost oferite nicăieri încă pentru că... motive. Niște copii pentru care gustarea aia sinistră chiar era cea mai bună masă din zi au făcut foamea, dar ei nu votează. Totuși, dacă cineva i-ar întreba, cred că nu ar fi prea mulți care să refuze o masă adevărată chiar și de la un cuplu gay, această ciumă a societății care e brusc mai periculoasă ca un guvern de neoameni ce ne împing cu nonșalanță în prăpastie strigînd sloganuri naționaliste pe care nici ei nu le cred.

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA